Dan Popa: De dimineaţă - Bloguri economice

vineri, 5 februarie 2010

Dan Popa: De dimineaţă

* O firma inregistrata in Cipru si-a rescadentat un credit de cateva milioane de euro luat de la o banca locala, garantand cu cateva terenuri in Corbeanca. Firma apartine unui lider al comunitatii rrome, iar intrebarea mea e daca garantia e acoperita de valoarea terenurilor sau de “franziosifii” ingropati acolo. De cumparat o lopata si de verificat.

* O firma de lichidare din Iasi (Compania Expertilor Lichidatori) a incheiat un business beton. S-a ocupat de propria lichidare si a reusit. Probabil din profit isi va face o firma de infiintat companii

* O comuna fericita: Turt, jud. Satu Mare. Potrivit raportului de activitate pe 2009, in tot anul trecut au fost inregistrate 3 solicitari din partea cetatenilor si alte (subliniez, altele) 3 din partea firmelor. Acuma, inteleg ce solicitari au adresat turtzenii (dragi mie, ca`s dintr-o bucata!) ; “Mnezeii ma-sii de cal, nu mi-ai vazut calu, dom` primar?” (de trei ori). Dar oare firmele ce solicitari vor fi fiind adresat?

* Fotografiile nude ale Mirandei Kerr au urcat bursele australiene. Stiti povestea lui David Kiely, traderul “prins in direct” ca se uita la pozele modelului. Ei, jucatorii pe bursa, majoritatea barbati, au decis sa-i dea o mana de ajutor, mizand pe actiunile bancii Macquirie unde lucreaza acesta, salvandu-l de la concediere pentru moment.

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP