Dan Popa: O să spuneţi că nu are legătură, ştiu - Bloguri economice

sâmbătă, 6 februarie 2010

Dan Popa: O să spuneţi că nu are legătură, ştiu

La numai cateva zile de la anuntul facut de Isarescu, referitor la scaderea dobanzii cheie, un Dorel a lasat intreaga strada (basca altele adiacente) pe care stau, fara curent.
Ca unul caruia ii place sa fie mereu la curent, chestiunea m-a enervat cumplit. Noroc cu laptopul, care mi-a mai acordat 3 ceasuri de navigat pe net. Am cautat rapid motivele pentru care mi s-a taiat “corentul”, cum ii spunea bunicul meu.
In Spania, indicele bursier IBEX-35 a cazut cu aproape 6%. Am citit si eu despre efectul Butterfly si stiu sigur ca evenimente aparent fara legatura, au interconexiuni puternice. Am incercat sa sun la Bursa madrilena sa-i iau la rost, dar telefonul meu e tot pe baza de curent. Lucratura era evidenta.


In Portugalia, politia a capturat exact vineri (vedeti legatura, da?) jumătate de tonă de explozibili, aflaţi într-o casă folosită drept bază pentru gruparea ETA.

Cand sa contactez politia portugheza sa-i intreb ce au cu mine, pac! pica si caldura si apa calda. Sun la RADET (care include grupul de litere ETA!!!). Aia, ca cica nu stiu ce pompa a fost defectata in urma penei de curent si ca fix la ora 21 (cum au calculat???) voi avea apa calda. Pe dreaq sa-i creada. La 21 fix, pornesc robinetul de apa calda. Nimic, frate!
E drept, in SUA a 16-a banca daduse faliment. Prea se precipitau lucrurile. Ora 22, nimic. Nu tu caldura, nu tu apa calda. Sun la RADET (cuprinde grupul de litere TER de la “TERORIST”, observati???).
O alta voce imi spune ca nu are treaba pompa, ca e vorba de o teava de dimensiuni uriase. Ciudat!!! Mi s-a mai spus ca pe dimineata totul va fi ok. Acum e 12 si RADET imi ascunde ceva. Simt eu ca imi ascunde ceva. Sunt 24 de apa de cand ma tine fara apa calda si caldura. Merkel tocmai a sugerat numele celui care il va inlocui pe Trichet. Clar ca azi nu mai vine caldura.
Ma duc sa vad daca la aragaz mai am flacara. ETA nu se mai potoleste….Cineva e in mod clar idiot, imbecil si nesimtit.

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP