Răzvan Pascu: Cum vă cumpăraţi maşină ieftină? - Bloguri economice

marți, 9 februarie 2010

Răzvan Pascu: Cum vă cumpăraţi maşină ieftină?

In ultima vreme, tot mai multe companii de leasing isi recupereaza masinile pentru ca cei care le-au cumparat nu le mai pot achita. Practic, un contract de leasing functioneaza precum o inchiriere, adica atunci cand cumperi o masina in leasing, masina nu este pe numele tau, ci pe numele companiei de leasing, urmand sa treaca pe numele tau abia dupa plata ultimei rate. In orice moment te-ai oprit din plata ratelor, masina revine companiei de leasing, care incearca apoi sa o vanda mai departe, tocmai pentru ca scopul unei firme de leasing este sa faca bani din dobanzi.

Va voi prezenta in continuare mai multe companii de leasing care vand masini mai ieftine decat poti gasi pe piata second-hand. Bineinteles ca trebuie sa fiti atenti la ceea ce cumparati pentru ca fiecare chilipir are ceva de ascuns, insa puteti avea destul noroc incat sa gasiti o masina buna la un pret bun. E drept ca multi dintre cei ale caror masini sunt recuperate de catre companiile de leasing le aduc inapoi cu multe defecte si, din razbunare, ori le zgarie, sau le schimba piesele scumpe si importante, ori isi lasa amprenta negativ in vreun fel asupra respectivei masini.

In ultimul an si jumatate sunt peste 15.000 de masini recuperate de la rau-platnici. Pentru cei cu bani cash ori pentru cei care se pot imprumuta in continuare, aceasta este perioada cea mai buna in care isi pot cumpara o masina, putand sa beneficieze de preturi foarte bune, de multe ori chiar mai mici decat in Germania sau Olanda.

Principalele firme de leasing care vand masini recuperate de la clienti sunt:Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Răzvan Pascu

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP