Dan Popa: Guvernatorul Isărescu s-a întâlnit azi cu bancherii - Bloguri economice

miercuri, 10 martie 2010

Dan Popa: Guvernatorul Isărescu s-a întâlnit azi cu bancherii

Intalnirea a fost informala, dar cu toate astea, nimeni nu voia sa scoata o vorba. Nu era mare branza sa spui “Da dom`ne, ne-am intalnit, am discutat despre cum sa facem sa reluam creditarea, noi ne-am spus punctul de vedere, Guvernatorul ne-a comunicat punctul de vedere al domnei sale, iar la final pupat toti Piata Endependetii”
Cu toate astea, sefii bancilor se codeau sa spuna ceva. Vreo doi nici macar nu au recunoscut ca au fost acolo.

Abia dupa ce le-am spus ca am un chelner prieten ( ceea ce recunosc ca e o minciuna) care i-a vazut, au confirmat cu jumatate de gura. Unii au zis ca au participat ca invitati si ca sa vorbesc cu gazdele, adica cu BNR. Altii ca de unde am aflat, ca tocmai au iesit de doua minute din intalnire si ca oricum nu a fost interesant. O alta categorie aveau telefoanele inchise sau directionate pe numarul de centrala.
Era o foarte buna ocazie de a zice o vorba buna reprezentantilor media, dar multi au pierdut ocazia asta.
Culmea e ca discutiile au fost mai degraba tehnice, fara nimic emotional. Dar in loc sa dea un semnal ca totul e ok in sistemul bancar (si stiu sigur ca asa e), se prefera jumatatile de semnal. In fine, nu e treaba mea sa judec pe nimeni, dar mai multa transparenta nu dauneaza grav sanatatii.

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP