Dan Popa: Vlădescu: “Nu am discutat date numerice cu Jeffrey Franks” Ha, ha, ha - Bloguri economice

miercuri, 31 martie 2010

Dan Popa: Vlădescu: “Nu am discutat date numerice cu Jeffrey Franks” Ha, ha, ha

Ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, s-a întâlnit miercuri cu şeful misiunii FMI pentru România, Jeffrey Franks, cu care a discutat despre modalităţi de creştere a veniturilor bugetare prin măsuri de combatere a evaziunii fiscale. Vladescu a precizat ca nu au discutat “date numerice” adica cifre, cum ar veni. Normal, ministrul de Finante si seful FMI pentru Romania au discutat orice inafara cifrelor. Da-o-ncolo de treaba, cum sa nu admiti ca s-au discutat si cifre? Ca asta e rolul lor acolo. Sa discute scenarii bazate pe cifre.

“Am discutat despre modalităţi de creştere a veniturilor, în sensul combaterii evaziunii fiscale. “, a spus Vlădescu. In fine, mi se pare o usoara lipsa de transparenta modul in care Finantele se comporta. Cum sa spui ca intr-o discutie la un asemenea nivel nu se pun cifre pe masa? Hahahaha…
Probabil ca, in opinia lor, stirea corecta in urma intalnirii ar fi trebuie sa sune asa:

“Ministrul Finantelor DOMNUL Sebastian Vladescu s-a intalnit la o cafea cu un domn despre care ulterior s-a aflat ca ar fi Jeffrey Franks, seful misiunii FMI in Romania. Cei doi au depanat amintiri din copilarie. NU au discutat despre bani sau cifre. DOMNUL Vladescu NU i-a spus partenerului de discutie ca stam prost la capitolul venituri si cheltuieli ale statului, in timp ce domnul acela la cravata NU i-a raspuns ca situatia e mai grava decat credea.

DOMNUL Ministru Vladescu pur si simplu NU a continuat prin a-i spune domnului cu cravata ca ar putea lua in calcul un scenariu de inrautatire a situatiei economice. Vizibil satisfacut ca nu i-a fost spus acest lucru, domnul cu cravata (Franks, sau cam asa ceva) nu i-a spus ca asta e si viziunea FMI, ca vin vremuri mai grele decat estimasera initial.

In final, DOMNUL Ministru Vladescu nu i-a spus domnului aceluia ca stam prost cu arieratele, ceea ce l-a facut pe respectivul cetatean sa NU ii spuna DOMNULUI Ministru Vladescu ca musai e sa luam masuri.

In final, DOMNUL Ministru Vladescu s-a scuzat ca are treaba, asa ca domnul cu cravata a plecat. Retineti , stimati ziaristi. Romania e bine. Nu peste mult timp vom tine deficitul bugetar in frau si vom gandi solutii care sa ajute companiile care merita sa supravietuiasca.
Traiasca Romania. Hristos a Inviat. Deci sa-si completeze fisa fiscala!”

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP