Cristian Orgonaş: Daţi un leu pentru Grecia? - Bloguri economice

vineri, 9 aprilie 2010

Cristian Orgonaş: Daţi un leu pentru Grecia?

Conform The Telegraph, un trader din Londra a lansat un apel catre toti cei care vor sa puna umarul la salvarea Greciei de la faliment, sa doneze o suma de bani prin intermediul sitului de donatii justgiving.com. Omul isi propune sa adune 100.000.000 lire sterline.

Jim Croft a postat pe site si un text “mobilizator”, care suna cam asa: Grecia se afla intr-o criza financiara profunda. Donatia pe care o veti face va fi directionata spre ajutorarea acestor oameni saraci care au trait pe picior mare in ultimii 10 ani desi nu isi permiteau, iar acum se lupta sa isi plateasca facturile.

Va rog sa va ganditi la faptul ca ei nu prea obisnuiesc sa isi plateasca taxele si ca au publicat constant statistici mincinoase, iar acum dau vina pe altii pentru ceea ce li s-a intamplat. Va rog sa donati doar lire sterline pentru ca in curand, sumele donate in euro se vor injumatati (n.a. aluzie la faptul ca euro se va prabusi datorita problemelor Greciei).

Va rog sa scotociti prin buzunare si sa donati, Oxfam (organizatie care lupta impotriva saraciei) va va fi recunoscatoare!

Pana acum s-au adunat 420.66 lire sterline. Hai ca se poate!

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Cristian Orgonaş

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP