Cristian Orgonaş: Se mişcă şi DNA-ul... - Bloguri economice

vineri, 2 aprilie 2010

Cristian Orgonaş: Se mişcă şi DNA-ul...

In mod normal, presa obisnuieste sa critice lipsa de initiativa si rezultate a DNA, insa atunci cand lucrurile se misca, trebuie sa fim corecti si sa scoatem in evidenta acest lucru.

In urma cu ceva timp (detalii aici), am scris un articol in care am explicat pe larg cum un dezvoltator imobiliar din Timisoara a tras o teapa de peste 3 milioane de euro unor persoane carora trebuia sa le livreze peste 100 de apartamente, dar pana la urma i-a lasat pe oameni si fara bani, si fara locuinte.

Mai spuneam la momentul respectiv ca DNA-ul local a dispus neinceperea urmaririi penale a celor vinovati, considerand ca acestia au fost de buna credinta.

Practic, decizia a fost luata fara a se tine cont de faptul ca cele patru firme implicate in escrocherie au emis cec-uri fara acoperire, ca au vandut aceleasi apartamente de mai multe ori sau ca au lasat peste 100 de persoane cu ochii in soare. Insa, lucrurile par acum sa se indrepte in directia corecta.

Printr-un comunicat publicat in aceasta saptamana pe situl propriu, DNA Bucuresti anunta ca a trimis in judecata sapte persoane implicate in acest caz, printre acestea aflandu-se si Olari Ionel Gheorghe, fostul comisar sef al Garzii Financiare – Sectia Timis, cel care in schimbul a aproximativ 13.000 de euro (s-a vandut cam ieftin!) i-a lasat pe tepari sa opereze in liniste.

Sa vedem ce spune acum justitia.

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Cristian Orgonaş

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP