Dan Popa: O revenire asupra clientului misterios - Bloguri economice

luni, 26 aprilie 2010

Dan Popa: O revenire asupra clientului misterios

Articolul a produs suparari la nivel inalt. S-au suparat cei de la BCR pentru ca datele lor pe care le pazeau atat de bine au aparut in presa. S-au suparat si cei de la Unicredit din acelasi motiv. S-au suparat si cei de la firma care a facut cercetarea pentru ca Unicredit tocmai i-a descalificat la o licitatie (care a avut loc in ziua urmatoare aparitiei textului pe blog).
Am fost rugat sa imi spun sursele, ceea ce desigur ca nu s-a intamplat. Pot insa sa-i asigur pe cei de la BCR si de la Unicredit ca datele nu provin de la firma care le asigura serviciile. Ar fi si debil din partea lor sa isi dea cu stangul in dreptul si sa furnizeze informatii pentru a caror confidentialitate au semnat un contract.
In fond, ce aratau documentele? Ca bancile incearca sa isi evalueze angajatii (uneori si pe ai lor si pe ai concurentilor) si ca pentru asta apeleaza la firme. Mare branza. Asta se face peste tot in lume.
In fine, am scris aceste lucruri doar pentru a le transmite celor care au urechi ca datele nu sunt de la firma care a facut cercetarea de MS.

Citeşte restul postării şi comentează pe blogul lui Dan Popa

  © Blogger template 'Minimalist B' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP